Beterschap cadeau (vrouw): 30 ideeën die haar sterkte wensen

Geschreven door

Willem

Beterschap cadeau (vrouw)

Laatste update:

0

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Heb je iemand in je omgeving die wel een fijn beterschap cadeau verdient omdat ze zich niet zo lekker voelt of iets vervelends heeft meegemaakt?

Sterkte wensen kun je natuurlijk doen met een bloemetje, of met een lief kaartje, maar als je op zoek bent naar een origineel beterschap cadeau ben je hier aan het juiste adres!

Beterschap cadeau om sterkte te wensen

Wat kan het fijn zijn om te weten dat er iemand aan je denkt in een moeilijke tijd. En wat is er nu beter om te laten zien dat je er voor haar bent dan met een betekenisvol of grappig beterschap cadeau?

Om een passend beterschap cadeau voor een vrouw te vinden is het natuurlijk belangrijk om je te bedenken hoe de relatie tussen jullie is. Gaat het om je vriendin, moeder of zus, dan kun je natuurlijk een heel persoonlijk, of juist heel grappig cadeau uitkiezen om haar op te vrolijken!

Wil je een collega, kennis of buurvrouw een hart onder de riem steken? Dan kan het kleinigheidje al een hele mooie geste zijn. Het gaat tenslotte om het gebaar en dat je even laat weten dat je er voor haar bent.

Jouw beterschap cadeau idee? Hopelijk vind je iets leuks in deze lijst en we horen graag wat het geworden is! Natuurlijk horen we ook jouw suggesties…

Laat het weten in een reactie onderin!

Is de inspiratie voor een mooi of leuk gebaar een beetje zoek? We got you! Hieronder vind je een uitgebreide lijst met 30 originele, fijne en grappige beterschap cadeaus voor een vrouw.

Bekijk ook de meer algemene links onderaan!

1. Hotstones massage stenen

Beterschap cadeau (vrouw)

Als een bezoekje aan de spa er niet inzit, kun je de spa natuurlijk ook gewoon in huis halen. Zeker als ze zich niet zo lekker voelt kunnen de opgewarmde stenen veel comfort bieden.

Er zijn verschillende soorten stenen, maar het fijnste is om voor gladde stenen te kiezen. Het opwarmen doe je in een pan met water of in een slowcooker.

Gevonden op bol.com

2. Aroma diffuser

Beterschap cadeau (vrouw)

Om nog even in de spa sferen te blijven, kun je haar ook blij maken met heerlijke ontspannende geuren door middel van aromatherapie.

Een diffuser verspreid de geur van etherische oliën door de ruimte en zorgt voor een ontspannen sfeer.

Iedere olie heeft een bepaald effect op je gestel en je kunt ook verschillende geuren met elkaar mengen om zo je favoriete geurencombinatie te vinden!

Gevonden op bol.com

3. Wens pillen

Beterschap cadeau (vrouw)

Er bestaat helaas geen wonderpil waardoor ze zich direct beter zal gaan voelen, maar deze schattige wens pilletjes komen in de buurt.

In iedere capsule zit een papiertje waar je zelf een wens of boodschap op kunt schrijven. Van dit lieve gebaar zal ze hoe dan ook blij worden!

Gevonden op Etsy

4. Mini bluetooth speaker (met eigen playlist)

Beterschap cadeau (vrouw)

Het is geen geheim dat muziek een positief effect kan hebben op hoe je je voelt. Geef haar daarom een mini bluetooth speaker cadeau met een zelfgemaakte playlist.

Stel een afspeellijst samen met je favoriete feel good songs en stuur het linkje van de playlist mee, samen met de muziek box. A for effort!

Gevonden op Coolblue

5. Massage voetenbad

Beterschap cadeau (vrouw)

Lekker met je voetjes in een warm badje, daar knapt iedereen van op! En als tegelijkertijd je voeten gemasseerd worden is het natuurlijk helemaal winst.

Geef daarom voor een lekker massage voetenbad als beterschap cadeau. Gezichtsmaskertje erbij en de ontspanning kan beginnen!

Gevonden op bol.com

6. Een grappig kaartje

Beterschap cadeau (vrouw)

Een beetje humor kan ook als opsteker werken, helemaal als jullie elkaar goed kennen!

Stuur daarom een grappig kaartje naar haar huis en laat haar op een originele en leuke manier weten dat je aan haar denkt!

Gevonden op Ditverzinjeniet

7. Knuffelbare headphones

Beterschap cadeau (vrouw)

Lekker onderuitgezakt op de bank met een zachte fluffy hoofdtelefoon op, lekker naar een podcast luisteren. Klinkt als muziek in je oren toch?

Je doet haar vast en zeker een plezier met een paar fijne headphones. En natuurlijk een originele manier om iemand beterschap te wensen.

Gevonden op HEMA

8. Inspirerend boek

Beterschap cadeau (vrouw)

Een boek cadeau geven is altijd een goed idee. Zeker als iemand zich niet helemaal lekker voelt en thuis een beetje op de bank of in bed ligt, kan het heel fijn zijn om even lekker te lezen.

Verras haar met een inspirerend nieuw boek. De keuze is reuze dus je vindt vast iets dat bij haar past!

Gevonden op bol.com

9. Mega chocoladereep

Beterschap cadeau (vrouw)

Er zijn een paar dingen in het leven die in iedere situatie een klein beetje comfort kunnen bieden. En chocolade is daar natuurlijk één van!

Geef daarom een extra grote chocoladereep cadeau. Kies haar favoriete chocolade uit en personaliseer de reep met haar naam of foto.

Gevonden op Yoursurprise

10. Tarot kaarten ter inspiratie

Beterschap cadeau (vrouw)

Een beetje spiritualiteit kan geen kwaad op z’n tijd. Helemaal als ze daar ook in geïnteresseerd is!

Een fijn beterschap cadeau kan in dat geval een set tarot of orakel kaarten zijn.

Zo kan ze, wanneer ze dat wilt, zelf een kaartje trekken en wat positive vibes ontvangen.

Gevonden op bol.com

11. Warmte knuffel

Beterschap cadeau (vrouw)

Wie zegt dat knuffels alleen voor kinderen zijn? Nee hoor, zeker in tijden van nood kan een knuffel heel fijn zijn en comfort bieden.

Laat staan een knuffel die naast dat beetje comfort en liefde ook wat warmte kan geven!

Bekijk andere populaire warmteknuffels

Gevonden op Diverzinjeniet

12. Papieren bloemen (knutselset)

12. Papieren bloemen (knutselset)

Het kan ongelofelijk saai zijn als je ziek thuis zit. En op een gegeven moment heb je Koffietijd ook wel gezien of Netflix bijna uitgespeeld.

Stuur haar daarom een leuke knutselset op, zoals bijvoorbeeld deze papieren bloemen DIY set, zodat ze haar creativiteit een beetje kwijt kan en zich niet hoeft te vervelen.

Gevonden op bol.com

13. Movie snoep box

Beterschap cadeau (vrouw)

Het fenomeen ‘comfort food’ bestaat niet voor niks! Oké, het is misschien niet altijd even gezond, maar kan wel fijn zijn als je je niet echt lekker voelt.

Wens haar daarom sterkte met een lekker snackpakket voor tijdens de film (onder een warm dekentje op de bank of in bed).

Gevonden op bol.com

14. Flip Vase

14. Flip Vase

Zeg het met een bloemetje! Bloemen bieden op de een of andere manier altijd een beetje vreugde en comfort in een vervelende periode.

Daarom is een bloemetje altijd een goed beterschap cadeau om te geven. Helemaal als je het op een originele manier doet, zoals met een Flip Vase.

Gevonden op Ditverzinjeniet

15. Voetmassage roller

Beterschap cadeau (vrouw)

Wist je dat de drukpunten in je voeten gelinkt zijn aan de rest van je lichaam, zoals onder andere al je organen?

Zelf voor masseur of dokter spelen is natuurlijk nooit een goed idee, maar het kan misschien wel een beetje verlichting bieden als je je niet top voelt.

Gevonden op Coolgift

16. Positive Potato

Beterschap cadeau (vrouw)

Ah, wat een schatje! Hierdoor vrolijkt ze vast en zeker een beetje op.

Gewoon een klein gebaar om een hart onder de riem te steken, mét een beetje humor!

Gevonden op Etsy

17. Boeken vaas

Beterschap cadeau (vrouw)

Op zoek naar een ander beterschap cadeau voor een vrouw als alternatief op het bosje bloemen? Denk dan aan bloemen in een originele vaas.

Een vaas in bijvoorbeeld een boekvorm is een origineel beterschap cadeau om te geven en kan ze (ook als ze niet meer ziek is) gewoon kwijt in de boekenkast.

Gevonden op bol.com

18. Warme sokken met gekke print

Beterschap cadeau (vrouw)

Kan jouw vriendin, moeder of zus wel tegen een geintje? Dan zijn warme sokken met een gekke print misschien wel een goede opkikker voor haar.

Zoek een paar leuke uit, zoals een sushi print als ze van sushi houdt, of met katten erop.

Gevonden op Ditverzinjeniet

19. Alcoholvrije wijn

Beterschap cadeau (vrouw)

Een wijntje is misschien niet het allerbeste beterschap cadeau, tenzij het misschien gaat om liefdesverdriet. Maar of je je nu veel beter gaat voelen met een kater de volgende dag…?

Gelukkig bestaat er zoiets als alcoholvrije wijn en dat kan natuurlijk wel gewoon. Zélfs als je je niet lekker voelt!

Gevonden op HEMA

20. Kweekpotje met zaadjes

Beterschap cadeau (vrouw)

Om de verveling tijdens het ziek zijn tegen te gaan is het natuurlijk belangrijk om een beetje bezig te houden.

Als ze een beetje groene vingers heeft, maar niet naar buiten kan, haal je het tuinieren gewoon naar binnen!

Geef een paar gezellige kweekpotjes met wat zaden zodat ze lekker aan de slag kan gaan.

Gevonden op Ditverzinjeniet

21. Gepersonaliseerde badjas

Beterschap cadeau (vrouw)

Als je je niet lekker voelt loop je het liefste de hele dag in een zachte badjas of joggingpak, toch? Een heel passend beterschap cadeau dus, als je het ons vraagt!

Kies een badjas in een mooie kleur of personaliseer hem met haar naam, haar initialen of een andere leuke tekst erop.

Gevonden op Yoursurprise

22. Draadvaas

Draadvaas cadeau iemand die alles al heeft

Sterkte wensen met een blijvend cadeau? Kies dan iets leuks voor in haar interieur. Daar heeft ze altijd iets aan!

Er zijn al meerdere leuke en originele vazen voorbijgekomen in dit lijstje, maar deze draadvaas is ook erg leuk en konden we niet overslaan.

Gevonden op Ditverzinjeniet

23. Kleurboek voor volwassenen

Kleurboek voor volwassenen

Kleuren kan ontzettend rustgevend zijn en doen we eigenlijk veel te weinig! Een kleurboek voor volwassenen is daarom een cadeau om iemand beterschap te wensen.

Niet alleen heeft ze een beetje afleiding, ze kan ook haar hoofd leegmaken en haar creativiteit kwijt. 1, 2, 3 vliegen in één klap!

Gevonden op bol.com

24. E-reader

Beterschap cadeau (vrouw)

Zit iemand om wie je geeft ziek thuis en wil je haar een cadeau geven waar ze écht iets aan heeft? Dan is een E-reader misschien wel een hele goeie!

Zeker als ze een beetje van lezen houdt. Je zou er zelfs nog je favoriete boek op kunnen zetten, zodat ze daar alvast in kan beginnen.

Gevonden op Coolblue

25. Een puzzeldoosje

Beterschap cadeau (vrouw)

Je kan natuurlijk een puzzelboekje geven, met ingewikkelde Sudoku’s of kruiswoordraadsels, maar een puzzeldoosje is misschien nét iets origineler.

Verstop in het doosje een hartverwarmend berichtje waarin je haar sterkte wenst. Zo moet ze eerst de puzzel oplossen voordat ze bij je bericht komt.

Gevonden op Coolgift

26. Gepersonaliseerde theedoos

Theeset thee doos

Van warme drankjes, zoals thee knap je al snel een klein beetje op. Op de een of andere manier geeft een warm kopje thee of soep je gelijk het gevoel dat je aansterkt.

Hoe fijn zal het dan ook zijn dat er iemand is die het beste met je voor heeft en je voorziet van een uitgebreide thee collectie?

Een persoonlijk, attent én warm beterschap cadeau als je het ons vraagt. Zet het water maar alvast op!

Gevonden op Smartphoto

27. Voetenwarmer

Beterschap cadeau (vrouw)

Koude voeten zijn niet leuk, zeker niet als je je niet lekker voelt! Dus dikke sokken aan, dekentje erover en klaar. Of… een zachte voetenwarmer.

Een grappig beterschap cadeau voor iemand die misschien altijd koude voeten heeft. Het laat in ieder geval zien dat je haar goed kent!

Gevonden op Coolgift

28. Telefoonhouder

Beterschap cadeau (vrouw)

Als je ziek, zwak of misselijk bent verroer je je natuurlijk weinig tot niet. Maar op één plek blijven liggen of zitten in dezelfde houding, starend naar je telefoon, is voor niemand fijn.

Een telefoonhouder voor om je nek, is daarom een best welkom cadeau dachten we zo!

Gevonden op bol.com

29. Journal of dagboek

Beterschap cadeau (vrouw)

Vaak als je ziek bent en je weinig tot niks kunt doen, ga je over van alles en nog wat nadenken. En hoe fijn is het dan om op zo’n moment even op te schrijven wat er allemaal in je hoofd speelt?

Sterkte wensen kan dus ook met een journal of dagboek. Schrijf een persoonlijk berichtje voorin het boekje met wat je haar toewenst. Daar voelt ze zich vast beter door!

Gevonden op Wehkamp

30. Armbandje met edelstenen

Beterschap cadeau (vrouw)

Kristallen en edelstenen schijnen een genezende werking te kunnen hebben. En voor iedere “klacht” is er een speciale steen.

Dus als er iemand in jouw omgeving wel wat liefde en kracht kan gebruiken, is een armbandje met een steen zoals Fluoriet, Rozenkwarts of Tijgeroog wel een bijzonder en attent beterschap cadeau.

Gevonden op Etsy

Beterschap cadeau nodig? Vind inspiratie!

Het kan best lastig zijn om een passend cadeau te vinden waarmee je iemand sterkte wenst. Je wil natuurlijk dat ze zich er iets beter door gaat voelen, maar het ultieme medicijn of een “quick fix” kun je haar niet geven.

Hopelijk geeft onze lijst je toch enige inspiratie voor een origineel cadeau. En duur hoeft het ook zeker niet altijd te zijn. Het allerbelangrijkste is je intentie die achter het cadeautje zit en de moeite die je erin hebt gestoken!

Nog geen beterschap cadeau voor haar gevonden?

Het kan best lastig zijn om het perfecte beterschap cadeau te vinden. Je wilt haar tenslotte een fijn gevoel geven en laten weten dat je aan haar denkt. Of juist een positieve opsteker, maar ook weer niet de plank misslaan met te luchtig, grappig cadeautje! Lastig hoor…

Staat in deze lijst hierboven niet iets wat je direct aanspreekt? Geen zorgen! We hebben nog een paar andere sites voor je zelf kunt zoeken naar een attent beterschap cadeau.

Beterschap cadeau (vrouw)
Via: pexels.com | Karolina Grabowska, CC

Wat geven mensen gemiddeld uit aan een beterschap cadeau?

Het is natuurlijk ook belangrijk om voor jezelf een beetje een budget in gedachten te hebben voordat je op zoek gaat naar een beterschap cadeau.

Je gunt haar uiteraard de wereld en wilt alleen maar dat ze zich snel beter voelt en daar zit geen prijskaartje aan vast. Maar het weegt natuurlijk wel mee hoe dicht deze persoon bij jou staat.

Zo zul je misschien meer geld uitgeven aan een cadeau voor je moeder, zus of beste vriendin. En eerder voor een kleinigheidje kiest, zoals bijvoorbeeld een fruitmand, als het gaat om een collega of kennis. Wil je toch een indicatie om te weten wat je ongeveer kwijt zal zijn?

Een beterschap cadeau ligt gemiddeld tussen de 20 en 40 euro.

Beterschap cadeau (vrouw)
Via: unsplash.com | Birgith Roosipuu, CC

Gepersonaliseerd cadeau om beterschap te wensen

Er is geen mooiere manier om te laten zien dat je aan haar denkt én er moeite in hebt gestoken, dan met een gepersonaliseerd cadeau.

In de lijst hierboven staan al een aantal voorbeelden zoals een badjas met haar naam of initialen, of een gepersonaliseerde theedoos. Maar denk ook eens aan een persoonlijk kaartje of ingelijste poster met persoonlijke boodschap.

Kleine moeite, groot gebaar!

Als iemand ziek is of even door zwaar water gaat, is het vooral belangrijk dat diegene weet dat ze er niet alleen voor staat.

Een cadeautje geven is een ding, maar er zijn ook nog andere dingen die je kunt doen. Denk aan helpen in het huishouden, boodschappen doen of medicijnen ophalen bij de apotheek.

Beterschap cadeau (vrouw)
Via: unsplash.com | Maria Lin Kim, CC

Voor jou is het een kleine moeite om even langs te gaan om de woonkamer te stofzuigen of iets lekkers te eten langs te brengen. En voor haar zijn juist die taken misschien wel een pittige opgave in deze tijd.

Pols daarom altijd even waar zij behoefte aan heeft en ga bij jezelf te raden of je dit voor haar kunt doen. Soms is het alleen al even fijn om samen te zijn.

Hoe laat jij zien dat je aan haar denkt?

Met welk cadeau zeg jij tegen je vriendin, zus, moeder of collega dat je haar sterkte wenst? Ga jij voor een grappig cadeautje of juist iets betekenisvol?

Laat het weten in een reactie onderin.

Meer cadeau-inspiratie:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Plaats een reactie

Share to...